Grillkryddade vingar med paprika, örter och spiskummin (Klassisk grillkrydda)
Grill: Fördela kol på ena sidan av grillen, lägg vingarna på den andra sidan och grilla dem under lock i 15 min. eller tills innertemperaturen är 82°C, vänd emellanåt. Mot slutet, lägg direkt över glöd om du vill ha dem mer krispiga. Ugn: Stek mitt i ugnen vid 225°C i 15-20 min. eller tills innertemperaturen är 82°C. Tiden kan variera beroende på hur stora kycklingvingarna är. Kyckling ska serveras väl genomstekt vilket den är när köttsaften är helt klar utan rosa inslag.
Högst +4°C sista förbrukningsdag gäller obruten förpackning. Öppnad förpackning hållbar 2 dagar vid högst +4°C.
Öppnad förpackning är hållbar i 2 dagar.
Kycklingvingar* (95%), salt, kryddor och örtkryddor (paprikapulver, chilipeppar, spiskummin, oregano, fänkål, timjan, lagerblad), druvsocker, paprika, socker, vitlök, vatten, citronjuicepulver, tomatpulver, paprikaextrakt. *Född, uppfödd och slaktad i Sverige.
Sverige